Opgeleverd

Nieuw wonen in Bosstaete in jaren ’30 sfeer

Aan de Zutphense weg in Lochem is nieuwbouwwijk Bosstaete tot leven gekomen. In een al bestaande omgeving woon je hier in een nieuwe wijk met de sfeer van een dorp en word je omgeven door groen met de vele bomen en lage hagen. Hier kom je in alle rust thuis. Zoek je iets meer levendigheid, met nog geen 10 minuten fietsen ben je in de binnenstad van Lochem.

image alt

Duurzaam wonen in Bosstaete

In Bosstaete woon je volledig duurzaam in jaren ’30 sfeer. De woningen zijn gasloos, hebben een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen en een EPC van 0.26. Als je hier woont ben je klaar voor de toekomst en duurzaam wonen is gelijk goed voor je portemonnee.

image alt

Rustige wijk omringd door groen

In 2019 zijn de in totaal 56 woningen in 2 fases in verkoop gegaan. Het aanbod bestond uit hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen. In januari 2020 is door Kreunen Bouw Lochem gestart met de bouw van de eerste fase en de laatste woning is opgeleverd in mei 2021. 

image alt

Thuiskomen in Bosstaete

De wijk ademt een fijne en rustige sfeer uit. De architectuur is modern in een jaren ’30 jasje door de gemêleerde gevels. Als je hier de straat binnen rijdt, voel je gelijk dat je thuiskomt.