Kom je even binnenkijken?

14 mei '20

Hoe fijn is het om in een bosrijke omgeving te wonen? Niet alleen de omgeving laat zich van zijn beste kant zien; ook deze 2 onder 1 kapwoning met bouwnummer 45. Met een moderne uitstraling, een oprit met garage en een heerlijke tuin. Kom je even binnenkijken?

Woning bekijken
image alt

Laat je rondleiden

Vanuit de Zutphenseweg rij je zo de nieuwbouwwijk Bosstaete in. Gelegen aan de linkerkant zie je deze moderne woning met bouwnummer 45 staan. Parkeer je auto op de oprit of in de garage en stap via de zijentree je ruime woning binnen.

In de u-vormige kamer creëer je een comfortabele zithoek waar je na een lange dag werken tot rust komt. In de andere hoek wellicht een plek waar de kinderen lekker kunnen spelen? De leefkeuken bied je daarnaast veel mogelijkheden om met vrienden en familie lang te tafelen. Hoe zou jij het gaan inrichten? Vanuit de woonkamer zet je de deuren open en haal je het buitengevoel naar binnen. De achtertuin is gelegen op het westen. Na een dag werken kan je nog heerlijk genieten van het avondzonnetje. Bovendien biedt de tuin ook genoeg privacy om van jouw rust te genieten.

Neem je de trap naar boven dan tref je hier 3 slaapkamers aan, waarvan 1 woningbrede aan de achterzijde. Richt je alle kamers in om te slapen of wordt één van de kamers een werkkamer of een walk-in closet? De badkamer heeft voldoende ruimte en is hoogwaardig afgewerkt. Wat fijn is aan de indeling op deze verdieping: op de overloop vind je een apart tweede toilet. De zolder is naar jouw wensen in te delen. Kies je voor een extra slaapkamer, hobbyruimte of gym? Aan jou de keuze.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en zou je graag een optie op bouwnummer 45 willen? Deze woning is nog beschikbaar! Bel Beltman Makelaars op het nummer 0573-432432 of Thoma Post Makelaars op het nummer 0573-222444 en kom een stapje dichter bij het kopen van jouw droomwoning.

Interieur bouwnummer 45
Dat wil ik Duurzame oplossingen?
Woningaanbod Interesse in bouwnummer 45?