Bosstaete gaat in 2 fases in verkoop

8 mei '19

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de uitwerking van woningen in Bosstaete. Aan de impressies wordt de laatste hand gelegd en de plattegronden zijn bijna klaar. Er is wel een kleine wijziging in het aantal woningen dat in één keer in verkoop gaat. Dat zijn niet alle 56 woningen tegelijk. Het totale aanbod wordt geknipt in 2 fases. De 1e fase met 38 woningen gaat nog voor deze zomer in verkoop. De resterende 18 volgen later. 

image alt

Woningaanbod fase 1

Als eerste gaan de woningen met bouwnummers 1 t/m 33 en 52 t/m 56 in verkoop. Dat zijn alle 9 vrijstaande woningen, 9 rijwoningen en van de 2 onder 1 kapwoningen gaan er 20 in verkoop. Het zijn nagenoeg alle woningen aan het 'hofje' achter in het plan. Interesse in deze woningen? Laat je gegevens achter bij het woningaanbod. Als de verkoop start dan ontvang je een e-mail en kun je jouw woningvoorkeuren doorgeven. Nog even geduld 😉

Aanbod fase 1
image alt

Woningaanbod fase 2

Bosstaete fase 2 volgt na de eerste fase en bestaat uit 18 woningen die aan de toegangsweg komen. Dat zijn 6 rijwoningen en van de 2 onder 1 kapwoningen zijn dat er nog 12. Wanneer die in verkoop gaan is afhankelijk van de voortgang van fase 1.

Vragen? Neem contact op
  Planning