Maak kennis met Bosstaete

13 maart '19

De eerste woning- en sfeerimpressies van Bosstaete zijn klaar! De woningen in deze nieuwe woonbuurt staan langs slingerende staatjes met centraal een grasveldje en een speelplek voor kinderen. Er is oog voor details in de gevels, de kozijnen en de dakvorm. De dorpse sfeer midden in het groen is een plek om te rust te komen.

De woningen in Bosstaete

Het aanbod in Bosstaete bestaat uit 56 woningen. Er is maar 1 toegangsweg naar de nieuwe, knusse woonbuurt. Langs deze slingerende straat staan 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Verderop splitst de straat naar links en rechts waar aan de uiteinden ook weer 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen staan. Er staan veel bomen en er zijn lage hagen.

image alt

Fiets alvast door de buurt!

Achter al het groen bij de Oude Enkweg en de Zutphense weg staat jouw nieuwe woning. Achter deze bosrijke omgeving ligt maar 1 straat naar Bosstaete. Kijk je van uit de lucht naar de locatie dan zie je dat het plan omringd wordt door bomen. Een heerlijke plek op thuis te komen. Neem alvast eens een kijkje in de wijk en zie wat een rust het uitstraalt. Staat jouw nieuwe huis in Bosstaete? Bekijk alle woningen en meld je aan als belangstellende. Wie weet woon jij hier straks!

Bekijk de woningen

Waar staan de woningen?

Je wilt natuurlijk wel weten waar jouw favoriete huis in Bosstaete staat, wat er in de buurt is en hoe ver het fietsen is naar het centrum. Dit alles zie je op onderstaande kavelkaart. De kaart is gericht op het noorden dus je ziet ook hoe de ligging van je achtertuin is. 

Wanneer gebeurt wat? Planning
Wil jij hier wonen? Bekijk de woningen