Prijsindicatie nieuwe woningen in Bosstaete

22 maart '19

Er wordt steeds meer bekend over de woningen in Bosstaete. De schetsen en impressies van Bosstaete heb je vast al wel gezien en nu wil je uiteraard ook weten wat jouw nieuwe droomhuis ongeveer gaat kosten! We hebben de indicatieve prijzen voor je bij het woningaanbod geplaatst.

Woningimpressies en plattegronden

De schetsen geven al een goede indruk hoe Bosstaete er straks uitziet maar de definitieve woningbeelden en plattegronden worden op dit moment voor je uitgewerkt. Dan weet je ook hoe groot de keuken wordt of waar je je eettafel plaatst. Als we ze binnen hebben dan zie je dat meteen bij het woningaanbod.

image alt

Koopsomindicatie

De prijzen zijn nog niet definitief maar dan je weet wel hoeveel die prachtige 2 onder 1 kapwoning, rijwoning of die vrijstaande woning ongeveer gaat kosten en of dat binnen je budget past.

  • Vrijstaande woningen vanaf circa € 460.000
  • 2 onder 1 kapwoningen vanaf circa € 355.000
  • Rijwoningen vanaf circa € 227.500

Per bouwnummer weten wat de circa prijs is? Bekijk alle woningen.

Jouw persoonlijke account

Naar verwachting start de verkoop rond de zomer van 2019. Om straks in te schrijven voor je favoriete woning(en) heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak dus snel je eigen account aan. Zo bereid je je goed voor op de start verkoop.

Meer over Mijn Eigen Huis
  Financiering
Welke woning past bij jou? Woningen