18 juni 2018

Participatieavond 18 juni

Van 19:30 - ca. 21:00 uur ben je van harte welkom in Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp aan de Paasberg 3, 7241 JR Lochem.

Uitnodiging nieuwe Participatieavond

4 juni '18

Hierbij nodigen wij omwonenden en potentieel geïnteresseerden voor een woning, uit voor een nieuwe participatieavond. Op 3 april jl. hebben wij samen met jullie gesproken over de ontwikkeling van de locatie Polsvoort. Belangrijke onderwerpen zoals de stedenbouwkundige opzet, het landschappelijk casco, de openbare ruimte en duurzaamheid zijn besproken. Deze waardevolle inbreng hebben wij meegenomen bij de verdere uitwerking van het stedenbouwkundig ontwerp.

Wat staat er op de agenda?

Op maandag 18 juni aanstaande presenteren wij het gewijzigde ontwerp en lichten wij toe welke op- en aanmerkingen wij verwerkt hebben. Daarnaast vragen wij jou mee te denken over de beoogde architectuur van de woningen.

Ben jij erbij?

Deze participatieavond wordt, net als de voorgaande, gehouden in Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp aan de Paasberg 3 te Lochem. De bijeenkomst duurt van van 19:30 tot ca. 21:00 uur. Ben je geïnteresseerd om mee te denken? Meld je dan voor 13 juni 2018 aan door op de link hiernaast te klikken. Wij reserveren dan de juiste zaal en kunnen zorgen voor voldoende koffie en thee.

Blijf op de hoogte

BPD Ontwikkeling wil het milieu graag ontzien door onder andere de papierstroom te beperken. Daarom hebben wij ervoor gekozen zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Lochem en heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je dan nu aan en mis niets.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ben jij erbij op 18 juni? Ja, ik meld mij aan