3 april 2018

Participatieavond locatie Polsvoort

Van 19:00 - 21:00 uur ben je van harte welkom in Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp aan de Paasberg 3, 7241 JR Lochem.

Uitnodiging Participatieavond stedenbouwkundig plan

20 maart '18

Hierbij nodigen wij omwonenden en potentieel geïnteresseerden voor een woning, uit voor een participatieavond. Op dinsdag 3 april aanstaande ben je van harte welkom in Fletcher Hotel Restaurant De Scheperskamp aan de Paasberg 3 te Lochem. De bijeenkomst start om 19:00 uur en duurt tot circa 21:00 uur. Medewerkers van BPD Ontwikkeling, Stedenbouwkundig advies mRO en de gemeente Lochem zijn die avond aanwezig om samen met jou de stedenbouwkundige mogelijkheden van locatie Polsvoort te onderzoeken.

Ben jij erbij?

Op 20 februari zijn de nieuwe plannen en de stand van zaken rond locatie Polsvoort aan de Zutphenseweg gepresenteerd tijdens een informatieavond. Tijdens deze avond hebben wij de eerste schetsen van het nieuwe stedenbouwkundige plan getoond. Daarnaast hebben wij aangegeven graag met omwonenden en potentiële toekomstige bewoners in gesprek te gaan. Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de stedenbouwkundige invulling. Ben jij geïnteresseerd om mee te denken over locatie Polsvoort? Meld je dan voor 27 maart 2018 aan via de knop hiernaast. Wij zorgen dan voor een geschikte zaal en voldoende koffie en thee.

Blijf op de hoogte

BPD Ontwikkeling wil het milieu graag ontzien door onder andere de papierstroom te beperken. Daarom hebben wij ervoor gekozen zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Lochem en heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je dan nu aan en mis niets.

Hoe nu verder? Bekijk de globale planning
Heb je een vraag? Neem contact met ons op