Online verkoop fase 1 is gestart

13 juni '19

Eindelijk, het is zover: de online verkoop van Bosstaete fase 1 is gestart! Het zijn 38 woningen die nu te koop zijn. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met woensdag 19 juni 17.00 uur. Op donderdag 20 juni krijg je uiterlijk aan het einde van de dag via e-mail met de uitslag van de toewijzing. Ook zie je in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet financiële check te uploaden?

Naar Mijn Eigen Huis

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in het onderstaande filmpje. 

Tip: meer weten over wat erbij komt kijken als je een nieuwbouwwoning bij BPD koopt? Bekijk de hele videoserie met 10 korte filmpjes.

  Bekijk de woningen
  Meer over de toewijzing