Opgeleverd

Bouwkavels in Molengronden

Lochem ligt aan de rivier de Berkel en het Twentekanaal. De Lochemse Berg is een bekend natuurgebied. Deze vrijstaande woningen in Molengronden staan net buiten het gezellige stadscentrum van Lochem. Binnen 5 minuten sta je in het centrum van Lochem, maar thuis heb je de vertrouwde stilte van de natuur. Op deze prachtige plek in Lochem liggen ruime bouwkavels voor vrijstaande huizen.

image alt

Zelf je droomhuis samenstellen

Op deze locatie tussen de Koedijk en Graanweg liggen grote kavels. Speciaal voor het nieuwbouwplan zijn 9 verschillende vrijstaande woningen ontworpen. Hier kon je een kavel kiezen en daarna een woning die al speciaal ontworpen was voor Molengronden. Spreekt een woning je aan dan bepaal je zelf hoe de indeling eruit ziet. Van een grote woonkeuken tot openslaande deuren naar de tuin of extra slaapkamers op zolder, er is van alles mogelijk. Hoe je woning eruit komt te zien bepaal je dus helemaal zelf.

image alt

Van droom naar realiteit

Alle kavels in Molengronden zijn verkocht en opgeleverd. Bekijk het straatbeeld van deze geweldige woningen of in een vogelvlucht over de woonwijk.