Bereikbaarheid Lochem

Lochem is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. Via provinciale wegen zijn de grotere omliggende steden makkelijk te bereiken. Nieuwbouwwijk Molengronden aan de noordkant van Lochem, ligt vlakbij de provinciale weg N332. Met de auto ben je zo op de A1 richting Hengelo of Apeldoorn. Woon je straks in Bosstaete dan ligt de N346 op korte afstand en ben je binnen 15 minuten in Zutphen.

Met het OV

Met het openbaar vervoer zijn De Molengronden en Polsvoort goed bereikbaar. Het treinstation in Lochem ligt net buiten het centrum aan de noordzijde van het Twentekanaal. Bij beide nieuwbouwwijken zijn meerdere bushaltes zodat je zo in het centrum of het station bent. Een uitstapje naar Deventer of Borculo? Met de trein of met buslijn 56 ben je er binnen een half uur.

Op de fiets

Via de diverse fietsroutes bereik je snel en veilig het centrum van Lochem en de mooie natuurgebieden in de omgeving. Vanuit je huis in Molengronden fiets je in 5 minuten naar het centrum. Woon je in Bosstaete dan is het ook slechts 8 minuten fietsen.

Supermarkt, scholen en zorg? Voorzieningen in Lochem
Waar wil je wonen? Bekijk de nieuwbouwwijken